Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 10° C met windkracht 4

6 uurs koppel race WVO

zondag 29 augustus 2021

 
Tijd
09:30 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 1 februari 2021 t/m zondag 29 augustus 2021
Locatie
Clubhuis WVO (0181483846)
 

Het inschrijfgeld bedraagt: (betalingen via PIN mogelijk)

  • € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor jeugd tot en met 18 jaar.

AANVULLENDE VOORWAARDEN:

 

AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de wedstrijdserie. Zie RvW 4, Besluit om wedstrijd te zeilen. De organiserende autoriteit accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of dood veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijdserie.

 

NAAM BEELD EN PORTRETRECHT

Door aan dit evenement deel  te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht om, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen goeddunken, elke fotografische, audio en video opname en andere reproducties  van hen  te maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek.

De beelden kunnen op social media worden geplaatst.

 

Door ondertekening van dit inschrijfformulier onderschrijft de deelnemer tevens de reglementen ten aanzien van nationale en internationale wedstrijden, het dopingreglement en het reglement voor de Tuchtraad en Beroepsraad en het Reglement seksuele intimidatie van het Watersportverbond en geeft u toestemming om foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd en bij de prijsuitreiking te mogen gebruiken voor ons clubblad en of publicatie hiervan op de website van onze vereniging.

 

 

Deze evenementen tellen mee voor de WVO wisselbokalen. Om hier voor in aanmerking te komen, moet u lid zijn van de Watersport Vereniging Oostvoorne.

 

 

Inschrijven

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Watersportverbond Corona

Datum: 22 maart 2020
Watersportverbond corona maatregelen Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.