Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 10° C met windkracht 4

Open onderlinge wedstrijden WVO (03-10-2021 is RESERVEDAG) (geannuleerd)

zondag 16 mei 2021

 
Tijd
11:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 1 februari 2021 t/m zondag 3 oktober 2021
Locatie
Clubhuis WVO
 

Het inschrijfgeld bedraagt: (betalingen via PIN mogelijk)

  • € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor jeugd tot en met 18 jaar.
  • Betaalt in één keer voor alle wedstrijden (korting van € 7,50). € 42,50 resp. € 32,50 (exclusief de reservedag)

Deze evenementen tellen mee voor de WVO wisselbokalen. Om hier voor in aanmerking te komen, moet u lid zijn van de Watersport Vereniging Oostvoorne.

 

21       DATA PROTECTIE

21.1    Door aan dit evenement deel te nemen, verlenen deelnemers de organiserende autoriteit en de sponsoren automatisch het recht om, zonder vergoeding, eeuwigdurend en naar hun eigen            goeddunken, elke fotografische, audio en video opname en andere reproducties  van hen  te         maken, te gebruiken en te tonen, die op het water of op de evenement locatie zijn gemaakt vanaf de tijd van aankomst op de locatie tot de tijd van hun definitieve vertrek.

 

22       RISICOVERKLARING

22.1      RvW 3 vermeldt: De verantwoordelijkheid voor het besluit van een boot om deel te nemen aan een wedstrijd of door te gaan met wedstrijdzeilen is voor hemzelf alleen.

            Door deel te nemen aan dit evenement bevestigt en is een deelnemer ermee eens dat zeilen een gevaarlijke activiteit is met daaraan verbonden risico’s. Deze risico’s omvatten sterke wind en ruwe zee, plotselinge veranderingen in het weer, falen van apparatuur, fouten in het handelen van de boot, slecht zeemanschap van andere boten, verlies van evenwicht op een instabiel oppervlak en vermoeidheid waardoor een toegenomen risico op verwondingen bestaat. Inherent aan de zeilsport is het risico op permanente, catastrofale verwonding of dood door verdrinking, onderkoeling of andere oorzaken.

22.2      De organiserende autoriteit accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of dood veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijdserie.

 

23       VERZEKERING

23.1   Elke deelnemende boot moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimum bedrag van Euro 1.500.000 per incident of het equivalent daarvan.


 

 

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Watersportverbond Corona

Datum: 22 maart 2020
Watersportverbond corona maatregelen Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.