Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 12° C met windkracht 3

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 28 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

Datum: 07 april 2020
      Allen, Update Corona maatregelen 6 april   Als voorzitter ben ik trots op alle leden die ik het afgelopen weekend en in de afgelopen week op de haven heb gezien. We houden ons goed aan de afspraken die we gemaakt hebben in de afgelopen weken en daar mogen we best trots op zijn. Natuurlijk zijn we weleens iets dichter dan 1,5 meter van elkaar, maar dat gebeurt onbewust. Ik heb gezien dat we elkaar dan direct corrigeren zonder gemor en dat is goed.   De leden die hun boot op de wal hebben staan, hebben afgelopen vrijdag een draaiboek ontvangen met bijbehorend formulier. Als alles naar wens verloopt kunnen we na een bewogen periode onze boten zaterdag weer te water laten. Voor het zover is moet er nog wel een aantal zaken afgerond worden, zoals het verplaatsen van de boten die in de winterbox liggen.  Heeft u uw boot in een winterbox liggen, brengt u deze dan voor a.s. zaterdag naar de zomerstalling!   Voor wat betreft a.s. zaterdag 11 april: Alleen de leden wiens boot getakeld gaan worden zijn van harte welkom op de haven, in het draaiboek leest u hoe laat u verwacht wordt! Voor alle andere leden is de haven op die dag op slot!   Dit alles doen we om aan de Corona regels te voldoen zodat we geen problemen krijgen met de handhavers.   Met vriendelijke groeten, Het Bestuur     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.


Huisregels Clubdienst

1.                        
Openingstijden van bar en keuken:           10.30 uur
Op wedstrijddagen:                                    08.30 uur
Sluitingstijd keuken:                                   18.00 uur
Sluitingstijd bar:                                          19.00 uur

huisregels-clubhuis-1

Dit laatste houdt in dat na 18.30 uur niet meer geschonken wordt, zodat degenen die dienst hebben in de gelegenheid worden gesteld keuken, bar en clubhuis op te ruimen en de voorraden voor de volgende dag (week) aan te vullen. De gewijzigde opening op wedstrijddagen is een gevolg van het feit dat de eerste start zeilwedstijd rond 10.00 uur is gepland.
 
2.    Tijden van zelfwerkzaamheid op zaterdag, zondag of feestdag:
     's morgens:  10.30 - 14.45 uur     
     's middags:  14.45 -  19.00 uur     

Tijdens de wedstrijden:
     's morgens: 08.30 - 12.00 uur     
     's middags: 12.00  - 15.30 uur     
     's middags: 15.30  - 19.00 uur
           
In verband met de grote drukte worden dan meer leden ingezet.
Tijdens feesten: 's avonds van 19.00 tot 24.00 uur.

 

huisregels-clubhuis-2
3.    Tijdens uw clubhuisdienst worden er allerhande handelingen verricht door de leden zoals:
a. Vuilniszakken die vol zijn vervangen.
b. Schoonmaken van de tafels en stoelen buiten en indien nodig binnen.
c. Onderling overleg wie keuken of bar doet.
d. Eigen gebruik door de leden 2x 1 consumptie (drinken).
 
4.    Tijdens de clubdiensten bent u gastheer/vrouw van onze vereniging en wordt u geacht zich daarnaar te gedragen. De personen achter de bar drinken zelf geen alcoholhoudende dranken zolang zij de bar bezet houden. Het deurtje naar de bar en keuken dient gesloten te zijn, waardoor er geen honden en kleine kinderen door kunnen.
 
5.    Op verzoek voorziet u leden van drankjes en hapjes tegen de vastgestelde prijzen (zie prijslijst in de bar). 
Het is verboden om te roken in het clubhuis.
Betaling: contant, zonder uitzondering.
Geen alcohol beneden de 18 jaar.
Geen sterke drank beneden de 18 jaar.
 
6.    Onze vergunning geeft slechts toestemming tot verkoop aan WVO- leden en aan mensen die lid zijn van een watersportvereniging aangesloten bij het KNWV of SOBM.
 
7.    Het dienstrooster van het clubhuis staat vermeld in "Op de Valreep".
Kijk goed wanneer u aan de beurt bent. Mocht u op de gestelde tijd verhinderd zijn, dan dient uzelf voor vervanging of ruiling te zorgen. 
De vervanging/ruiling wel doorgeven aan het dienstdoende barcommissielid.
 
8.    In de keuken is een presentielijst die u bij aanvang van uw clubhuisdienst moet tekenen in het bijzijn van één van de leden van de barcommissie. Bij niet voldoen van uw zelfwerkzaamheid verplichting wordt er een boete van € 90,00 opgelegd.
Uw beurt blijft wel staan en u wordt als zodanig met spoed weer ingedeeld.
Bij herhaling gaat dezelfde procedure in en wordt u van de ledenlijst afgevoerd.

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe