Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 18° C met windkracht 6

Update Corona Maatregelen WVO 15 juni

Datum: 15 juni 2020
      Beste Leden, Update Corona maatregelen   Na m’n laatste bericht zijn er op het gebied van het Corona – virus weer veel nieuwe ontwikkelingen.   Met inachtneming van de inmiddels bekende regels mogen vanaf 15 juni aanstaande alle sanitaire voorzieningen weer open, dus ook de doucheruimtes.   Ook ons clubhuis gaat binnenkort weer open e.e.a. is nog wel afhankelijk van de toespraak die Mark Rutte binnenkort zal houden en waarbij een definitieve goedkeuring hopelijk zal worden gegeven. Daarnaast hopen we in de vakantie periode eveneens in de weekenden open te zijn. De inschrijving voor de bezetting van het clubhuis staat open en u wordt van harte uitgenodigd u aan te melden. Leest u de mail van 4 juni jl. nog eens om te weten welke maatregelen getroffen (moeten) worden voor heropening van het clubhuis en de aanmeld procedure. Misschien goed om nog even te melden dat diegene die geen bardiensten willen, mogen of kunnen draaien omdat ze behoren tot de groep kwetsbaren of zorgdragen voor kwestbare personen zich moeten afmelden zodat met de indeling van de roosters daarmee rekening kan worden gehouden. Wanneer u zich niet afmeldt gaat de roostermaker ervan uit dat u geen bezwaar heeft een bardienst te draaien.   Om de sanitaire voorzieningen veilig te kunnen gebruiken is er sinds dit weekend verlichting aangebracht op iedere deur die middels een drukknop kan worden aangezet. Een brandende lamp betekent dat de ruimte bezet is en dat u zult moeten wachten... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.


Feestneuzen gevraagd

De feestcommissie bestaat in zijn huidige bezetting als meer dan XX jaar. Dat is een toch periode om even bij stil te staan. Het was een zeer succesvolle periode dat kunnen we wel zeggen!

We presenteren jaarlijks de klassiekers zoals de brunch, als de start van het vaarseizoen, de grote feestavond en als afsluiting van het seizoen het captainsdinner. Stuk voor stuk prachtige evenementen voor de club. Daarnaast zoeken we elk jaar naar een aantal kleinere activiteiten. Zo pofferen we wat af tijdens de diploma-uitreiking van het JZP, zorgen zo af en toe voor haring tussen de kaken en valt de (amerikaanse) BBQ ook zeer in de smaak. En wat te denken van de Playback shows!
Van al deze activiteiten worden de brunch en het captainsdinner nog altijd zeer goed bezocht. De deelname aan feestavond en de tussentijdse activiteiten (uitgezonderd de diploma-uitreiking natuurlijk !!) lopen echter terug. Dat heeft ons –als feestcommissie- aan het evalueren gezet.
We zijn gestart als clubje jonge enthousiastelingen, met kinderen op de haven en omringd door een grote groep leeftijdsgenoten. Na jaren is die situatie natuurlijk veranderd. De generatie van onze kinderen vormt nu de meerderheid op de haven. 
Uiteraard heeft die en de volgende generatie andere behoeften, andere tijdsbesteding etc. Het is dus wellicht tijd voor een verandering. Niet zozeer voor de brunch en het captainsdinner, maar zeker voor de feestavond.
Bij het jaarlijks samenstellen van de activiteitenagenda hebben we dan ook besloten om “af te toeren”. Onze insteek is de anderen op de haven nauwer tebetrekken bij de activiteiten, met als doel uiteindelijk het estafettestokje over te dragen. Er staat geen termijn op dit voornemen. 
Voor het komende jaar staan uiteraard de Brunch en het Captainsdinner op de agenda. Daartussen wordt –spontaan?- een amerikaanse BBQ georganiseerd en zullen de poffertjes bij het JZP-feest niet ontbreken. Voor de feestavond konden we geen goede (lees: nieuwe) invulling bedenken. 
We doen dan ook een oproep aan een ieder om die te organiseren. Uiteraard kan daarbij desgewenst gebruik worden gemaakt van onze ervaring (en Sligro pasjes van de WVO). 
Nieuwe ideeën? Ze zijn er vast ! 
Wellicht een Roei-thema, een Zwem/waterspeeldag?... Wij zijn benieuwd…. En Kees hoort ze graag! Meld je dan bij via netnemeneve.[antispam].@wvoostvoorne.nl.

Kees & Co

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe