Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 17° C met windkracht 4

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 28 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

Datum: 07 april 2020
      Allen, Update Corona maatregelen 6 april   Als voorzitter ben ik trots op alle leden die ik het afgelopen weekend en in de afgelopen week op de haven heb gezien. We houden ons goed aan de afspraken die we gemaakt hebben in de afgelopen weken en daar mogen we best trots op zijn. Natuurlijk zijn we weleens iets dichter dan 1,5 meter van elkaar, maar dat gebeurt onbewust. Ik heb gezien dat we elkaar dan direct corrigeren zonder gemor en dat is goed.   De leden die hun boot op de wal hebben staan, hebben afgelopen vrijdag een draaiboek ontvangen met bijbehorend formulier. Als alles naar wens verloopt kunnen we na een bewogen periode onze boten zaterdag weer te water laten. Voor het zover is moet er nog wel een aantal zaken afgerond worden, zoals het verplaatsen van de boten die in de winterbox liggen.  Heeft u uw boot in een winterbox liggen, brengt u deze dan voor a.s. zaterdag naar de zomerstalling!   Voor wat betreft a.s. zaterdag 11 april: Alleen de leden wiens boot getakeld gaan worden zijn van harte welkom op de haven, in het draaiboek leest u hoe laat u verwacht wordt! Voor alle andere leden is de haven op die dag op slot!   Dit alles doen we om aan de Corona regels te voldoen zodat we geen problemen krijgen met de handhavers.   Met vriendelijke groeten, Het Bestuur     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.


Feestneuzen gevraagd

De feestcommissie bestaat in zijn huidige bezetting als meer dan XX jaar. Dat is een toch periode om even bij stil te staan. Het was een zeer succesvolle periode dat kunnen we wel zeggen!

We presenteren jaarlijks de klassiekers zoals de brunch, als de start van het vaarseizoen, de grote feestavond en als afsluiting van het seizoen het captainsdinner. Stuk voor stuk prachtige evenementen voor de club. Daarnaast zoeken we elk jaar naar een aantal kleinere activiteiten. Zo pofferen we wat af tijdens de diploma-uitreiking van het JZP, zorgen zo af en toe voor haring tussen de kaken en valt de (amerikaanse) BBQ ook zeer in de smaak. En wat te denken van de Playback shows!
Van al deze activiteiten worden de brunch en het captainsdinner nog altijd zeer goed bezocht. De deelname aan feestavond en de tussentijdse activiteiten (uitgezonderd de diploma-uitreiking natuurlijk !!) lopen echter terug. Dat heeft ons –als feestcommissie- aan het evalueren gezet.
We zijn gestart als clubje jonge enthousiastelingen, met kinderen op de haven en omringd door een grote groep leeftijdsgenoten. Na jaren is die situatie natuurlijk veranderd. De generatie van onze kinderen vormt nu de meerderheid op de haven. 
Uiteraard heeft die en de volgende generatie andere behoeften, andere tijdsbesteding etc. Het is dus wellicht tijd voor een verandering. Niet zozeer voor de brunch en het captainsdinner, maar zeker voor de feestavond.
Bij het jaarlijks samenstellen van de activiteitenagenda hebben we dan ook besloten om “af te toeren”. Onze insteek is de anderen op de haven nauwer tebetrekken bij de activiteiten, met als doel uiteindelijk het estafettestokje over te dragen. Er staat geen termijn op dit voornemen. 
Voor het komende jaar staan uiteraard de Brunch en het Captainsdinner op de agenda. Daartussen wordt –spontaan?- een amerikaanse BBQ georganiseerd en zullen de poffertjes bij het JZP-feest niet ontbreken. Voor de feestavond konden we geen goede (lees: nieuwe) invulling bedenken. 
We doen dan ook een oproep aan een ieder om die te organiseren. Uiteraard kan daarbij desgewenst gebruik worden gemaakt van onze ervaring (en Sligro pasjes van de WVO). 
Nieuwe ideeën? Ze zijn er vast ! 
Wellicht een Roei-thema, een Zwem/waterspeeldag?... Wij zijn benieuwd…. En Kees hoort ze graag! Meld je dan bij via netnemeneve.[antispam].@wvoostvoorne.nl.

Kees & Co

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe