Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 15° C met windkracht 4

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 28 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht

Update Corona Maatregelen WVO 6 april

Datum: 07 april 2020
      Allen, Update Corona maatregelen 6 april   Als voorzitter ben ik trots op alle leden die ik het afgelopen weekend en in de afgelopen week op de haven heb gezien. We houden ons goed aan de afspraken die we gemaakt hebben in de afgelopen weken en daar mogen we best trots op zijn. Natuurlijk zijn we weleens iets dichter dan 1,5 meter van elkaar, maar dat gebeurt onbewust. Ik heb gezien dat we elkaar dan direct corrigeren zonder gemor en dat is goed.   De leden die hun boot op de wal hebben staan, hebben afgelopen vrijdag een draaiboek ontvangen met bijbehorend formulier. Als alles naar wens verloopt kunnen we na een bewogen periode onze boten zaterdag weer te water laten. Voor het zover is moet er nog wel een aantal zaken afgerond worden, zoals het verplaatsen van de boten die in de winterbox liggen.  Heeft u uw boot in een winterbox liggen, brengt u deze dan voor a.s. zaterdag naar de zomerstalling!   Voor wat betreft a.s. zaterdag 11 april: Alleen de leden wiens boot getakeld gaan worden zijn van harte welkom op de haven, in het draaiboek leest u hoe laat u verwacht wordt! Voor alle andere leden is de haven op die dag op slot!   Dit alles doen we om aan de Corona regels te voldoen zodat we geen problemen krijgen met de handhavers.   Met vriendelijke groeten, Het Bestuur     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.


Leren Zeilen!

afbeelding1

- Kan je zwemmen?
- Ben je (bijna) 8 jaar of ouder?
- Wil je 8 zondagen in het jaar met vrienden of vriendinnen iets super tofs gaan doen?

 

afbeelding2

 

Kom dan gezellig zeilen bij de WVO!

Wij zijn een gezellige groep met instructeurs die bevoegd zijn om CWO jeugdzeil diploma’s 1, 2 en 3 uit te geven.

Om het eerste lesjaar goed van start te gaan bieden wij de mogelijkheid een verenigingsbootje van ons te huren. Daarna verwachten wij dat je zelf een optimist aanschaft. Het aantal bootjes van de vereniging is beperkt dus wees er snel bij!

Wanneer je alle drie de zeildiploma’s uit het CWO jeugdzeil programma hebt gehaald of wanneer je niveau goed genoeg is kun je bij ons ook leren wedstrijd zeilen bij het WZP en meedoen met onze onderlinge wedstijden vol gezelligheid en competitie!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je je aanmelden?
Neem dan contact op via pzj.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Wij proberen te varen van 10 uur tot 16 uur dus we verwachten iedereen om half 10 de bootjes te zien optuigen! Tussen de middag is er een lekkere door ons verzorgde lunch.

Tot binnenkort!

afbeelding3

 

Wat praktische informatie:

 • Onze les data zijn terug te vinden onder de kop activiteiten JZP/PZP op onze website
 • Er wordt les gegeven in Optimisten
 • Het lesgeld voor het hele seizoen bedraagt € 130,- voor het JZP inclusief lunch
 • Het lesgeld voor het hele seizoen bedraagt € 95,- voor het PZP exclusief lunch
 • Het lesgeld is inclusief het inschrijfgeld voor de onderlinge wedstrijden
 • De bijdrage voor het gebruik van een verenigingsbootje is € 100,- per seizoen

Wat moet je elke les meenemen?

 • Een passend zwemvest of reddingsvest
 • Goede regenkleding of zeilkleding
 • Waterschoenen
 • Een stuk lijn om knopen mee te kunnen oefenen
 • Een met zonnebrand ingesmeerd gezicht
 • Droge kleren en een handdoek
 • € 0,50 voor de douche

Klik hier voor de flyer!

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe