Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 16° C met windkracht 2

Aanvraag winterstalling

Geplaatst op 26-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Logo WVO

 

 

 

 

 

 Helaas gaan we al weer richting het eind van het seizoen en moeten we toch al weer gaan denken aan de winterstalling. U kunt uw winterverblijf weer opgeven via de website. Daar vind u de diverse data en formulieren waar u zich op kunt geven voor overwinteren op de wal, in het water of elders.

 

Het takelen van de grote boten geschied op 24 oktober, er kunnen ongeveer 25 boten op het schelpenpad gestald worden.

Indien er te veel boten worden ingeschreven, dan wordt op basis van inschrijfdatum bepaald wie er plek krijgt. Diegene die dit jaar geen plek heeft krijgt de volgende winter voorrang.

 

Er zijn dit jaar weer 3 takeldata voor het takelen met de eigen kraan. U kunt dan ook opgeven of u uw trailer met boot op de haven stalt of elders, dit maakt het voor mij en Aike weer wat overzichtelijker.

Tijdens de drie takeldagen met eigen kraan is de Havenmeester de gehele dag van 08:30 tot 16:00 uur aanwezig om te takelen.

 

Indien u bij de WVO wilt overwinteren dan moet u uiterlijk 30 september hiervoor ingeschreven zijn.

Uiterlijk zaterdag 14 november dient de F steiger leeg te zijn.

 

Klik op onderstaande link voor het inschrijven.

 


Inschrijven

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 23 juli

Datum: 23 juli 2020  -  Auteur: Johan Dekker
      Beste Leden, Update Corona maatregelen   Het is alweer even geleden dat jullie van mij een berichtje hebben ontvangen met een update over de maatregelen op de haven i.v.m. Corona. Het virus is helaas nog niet verdwenen, maar redelijk onder controle mits we allemaal de richtlijnen vanuit de Overheid blijven volgen.   Daarom is ons clubhuis sinds 4 juli weer geopend en voldoende bemand om ook tijdens de vakantieperiode op zondag en bij mooi weer mogelijk ook op zaterdag geopend te zijn. Wanneer u zich houdt aan de voorgeschreven looproute en regels en luistert naar de aanwijzingen van de vrijwilligers kunt u, bijna weer als vanouds, gebruik maken van clubhuis en terras. Met dank aan de vrijwilligers die e.e.a. mogelijk maken!   Op het moment van schrijven hadden we in onze haven te maken met een ander probleem, te weten waterplanten. De gehele haven was dichtgegroeid met waterplanten. Dit was zelfs zo erg dat vrijwel niemand meer de haven in of uit kon zonder problemen te krijgen met z’n motor. Inmiddels heeft een drijvende maaimachine onze haven zo goed als mogelijk was  vrijgemaakt van de waterplanten. Niet alleen de haven zelf, maar ook nabij het roeivlot, de optuigsteiger, de passantensteiger en de F steiger. Het SOBM is druk bezig met Staatsbosbeheer om ook grote delen van het Brielse Meer vrij te krijgen van de waterplantenoverlast. Zodra we iets meer weten zullen we jullie hierover berichten.   Goed nieuws is dat we een vrijwilliger hebben... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.