Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 17° C met windkracht 7

Update Corona Maatregelen WVO 15 juni

Datum: 15 juni 2020
      Beste Leden, Update Corona maatregelen   Na m’n laatste bericht zijn er op het gebied van het Corona – virus weer veel nieuwe ontwikkelingen.   Met inachtneming van de inmiddels bekende regels mogen vanaf 15 juni aanstaande alle sanitaire voorzieningen weer open, dus ook de doucheruimtes.   Ook ons clubhuis gaat binnenkort weer open e.e.a. is nog wel afhankelijk van de toespraak die Mark Rutte binnenkort zal houden en waarbij een definitieve goedkeuring hopelijk zal worden gegeven. Daarnaast hopen we in de vakantie periode eveneens in de weekenden open te zijn. De inschrijving voor de bezetting van het clubhuis staat open en u wordt van harte uitgenodigd u aan te melden. Leest u de mail van 4 juni jl. nog eens om te weten welke maatregelen getroffen (moeten) worden voor heropening van het clubhuis en de aanmeld procedure. Misschien goed om nog even te melden dat diegene die geen bardiensten willen, mogen of kunnen draaien omdat ze behoren tot de groep kwetsbaren of zorgdragen voor kwestbare personen zich moeten afmelden zodat met de indeling van de roosters daarmee rekening kan worden gehouden. Wanneer u zich niet afmeldt gaat de roostermaker ervan uit dat u geen bezwaar heeft een bardienst te draaien.   Om de sanitaire voorzieningen veilig te kunnen gebruiken is er sinds dit weekend verlichting aangebracht op iedere deur die middels een drukknop kan worden aangezet. Een brandende lamp betekent dat de ruimte bezet is en dat u zult moeten wachten... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.Heropening clubhuis na Corona.

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Algemeen

 Logo WVO

 

Allen,

 

Zoals u allemaal weet is ons clubgebouw sinds 15 maart gesloten vanwege Corona. Nederland komt nu stap voor stap weer uit de intelligente lockdown. De horeca mocht afgelopen maandag haar deuren weer openen. Helaas vallen wij niet onder ‘horeca’ maar onder ‘sport- en verenigingskantines’. In de routekaart voor heropening werd in eerste instantie telkens gesproken over 1 september. Echter op 27 mei vertelde premier Rutte dat o.a. verenigingskantines op 1 juli hun deuren weer mogen openen. Wel onder strikte voorwaarden én als het advies van het Outbreak Management Team in de laatste week van juni ECHT positief is. Dit zijn nogal wat ‘maar-en’, maar wij hebben toch besloten naar een opening op zaterdag 4 juli toe te werken.

 

Daarom wordt het vanaf nu weer mogelijk dat u zich aanmeldt voor clubhuisdiensten. Alle oude inschrijvingen zijn vervallen. U dient zich dus opnieuw aan te melden. (De aanmeldingen voor de onderhoudsdiensten blijven wel gewoon staan.) De openingstijden zijn wel gewijzigd voor de rest van dit seizoen. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 11.30 uur tot 17.00 uur. Er moeten dan 2 clubhuisdiensten gedraaid worden. 1 persoon van 11.30 uur tot 15.30 uur én 1 persoon van 13.00 uur tot 17.00 uur. De enige uitzonderingen hierop zijn 20 september (Rondje Brielsemeer) en 24 oktober (takelen).

 

Omdat we de laatste jaren heel erg moeilijk vrijwilligers voor de zomervakantie konden vinden, willen we proberen om die periode door te roosteren. Vindt u het leuk om in de zomervakantie een hele dag of één dienst te draaien, meldt u zich dan zeker aan voor een datum in deze periode.

 

U kunt zichzelf inschrijven t/m 19 juni. Daarna zal Rianne Breukel, coördinator zelfwerkzaamheid, de overgebleven data invullen.

 

We zijn nu bezig ons clubhuis in te richten volgens de regels van het RIVM. Tafels zullen uit elkaar geplaatst worden, barkrukken worden tijdelijk verwijderd, er komt een routing voor in- en uitlopen en boven de bar komen ‘kuch’-schermen. De tafels en de stoelen in het clubhuis mogen niet verplaatst worden. Ook zullen er door de barmedewerkers handschoenen en in de keuken handschoenen en mondkapjes gebruikt moeten worden. Op het terras komt een schoonmaakzuil zodat u zelf een tafeltje en stoel schoon kunt maken. Omdat alle glazen na gebruik in de vaatwasser moeten, komt er in het clubhuis en op het terras een opruim-mogelijkheid. U zet uw lege glazen daarin en deze worden door de dienstdoend barmedewerker(s) opgeruimd en afgewassen. En u wordt heel vriendelijk verzocht uitsluitend te pinnen bij het afrekenen en het gebruik van contant geld tot een minimum te beperken.

Het kleine hekje zal tot nader order ook tijdens de openingstijden van het clubhuis gesloten blijven.

 

Het is overduidelijk dat bij betreden van het clubhuis de bekende basisregels, zoals onder andere 1,5 meter afstand, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven bij milde klachten van kracht zijn.

 

Heeft u wegens Corona ernstige bezwaren tegen het draaien van een clubhuisdienst, laat het Rianne dan tijdig weten alstublieft. Haar , maar houdt er rekening mee dat zij een vitaal beroep heeft en dus niet altijd direct haar telefoon kan beantwoorden. Dan kunnen we dit in ons systeem noteren. Uw zelfwerkzaamheidsdienst zal dan in een later stadium ingehaald kunnen worden.

 

Tot ziens in het clubhuis !!

Namens de barcommissie,

Bert de Puij,

penningmeester. 

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe