Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 16° C met windkracht 3

Heropening clubhuis na Corona.

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Algemeen

 Logo WVO

 

Allen,

 

Zoals u allemaal weet is ons clubgebouw sinds 15 maart gesloten vanwege Corona. Nederland komt nu stap voor stap weer uit de intelligente lockdown. De horeca mocht afgelopen maandag haar deuren weer openen. Helaas vallen wij niet onder ‘horeca’ maar onder ‘sport- en verenigingskantines’. In de routekaart voor heropening werd in eerste instantie telkens gesproken over 1 september. Echter op 27 mei vertelde premier Rutte dat o.a. verenigingskantines op 1 juli hun deuren weer mogen openen. Wel onder strikte voorwaarden én als het advies van het Outbreak Management Team in de laatste week van juni ECHT positief is. Dit zijn nogal wat ‘maar-en’, maar wij hebben toch besloten naar een opening op zaterdag 4 juli toe te werken.

 

Daarom wordt het vanaf nu weer mogelijk dat u zich aanmeldt voor clubhuisdiensten. Alle oude inschrijvingen zijn vervallen. U dient zich dus opnieuw aan te melden. (De aanmeldingen voor de onderhoudsdiensten blijven wel gewoon staan.) De openingstijden zijn wel gewijzigd voor de rest van dit seizoen. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 11.30 uur tot 17.00 uur. Er moeten dan 2 clubhuisdiensten gedraaid worden. 1 persoon van 11.30 uur tot 15.30 uur én 1 persoon van 13.00 uur tot 17.00 uur. De enige uitzonderingen hierop zijn 20 september (Rondje Brielsemeer) en 24 oktober (takelen).

 

Omdat we de laatste jaren heel erg moeilijk vrijwilligers voor de zomervakantie konden vinden, willen we proberen om die periode door te roosteren. Vindt u het leuk om in de zomervakantie een hele dag of één dienst te draaien, meldt u zich dan zeker aan voor een datum in deze periode.

 

U kunt zichzelf inschrijven t/m 19 juni. Daarna zal Rianne Breukel, coördinator zelfwerkzaamheid, de overgebleven data invullen.

 

We zijn nu bezig ons clubhuis in te richten volgens de regels van het RIVM. Tafels zullen uit elkaar geplaatst worden, barkrukken worden tijdelijk verwijderd, er komt een routing voor in- en uitlopen en boven de bar komen ‘kuch’-schermen. De tafels en de stoelen in het clubhuis mogen niet verplaatst worden. Ook zullen er door de barmedewerkers handschoenen en in de keuken handschoenen en mondkapjes gebruikt moeten worden. Op het terras komt een schoonmaakzuil zodat u zelf een tafeltje en stoel schoon kunt maken. Omdat alle glazen na gebruik in de vaatwasser moeten, komt er in het clubhuis en op het terras een opruim-mogelijkheid. U zet uw lege glazen daarin en deze worden door de dienstdoend barmedewerker(s) opgeruimd en afgewassen. En u wordt heel vriendelijk verzocht uitsluitend te pinnen bij het afrekenen en het gebruik van contant geld tot een minimum te beperken.

Het kleine hekje zal tot nader order ook tijdens de openingstijden van het clubhuis gesloten blijven.

 

Het is overduidelijk dat bij betreden van het clubhuis de bekende basisregels, zoals onder andere 1,5 meter afstand, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven bij milde klachten van kracht zijn.

 

Heeft u wegens Corona ernstige bezwaren tegen het draaien van een clubhuisdienst, laat het Rianne dan tijdig weten alstublieft. Haar , maar houdt er rekening mee dat zij een vitaal beroep heeft en dus niet altijd direct haar telefoon kan beantwoorden. Dan kunnen we dit in ons systeem noteren. Uw zelfwerkzaamheidsdienst zal dan in een later stadium ingehaald kunnen worden.

 

Tot ziens in het clubhuis !!

Namens de barcommissie,

Bert de Puij,

penningmeester. 

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 23 juli

Datum: 23 juli 2020  -  Auteur: Johan Dekker
      Beste Leden, Update Corona maatregelen   Het is alweer even geleden dat jullie van mij een berichtje hebben ontvangen met een update over de maatregelen op de haven i.v.m. Corona. Het virus is helaas nog niet verdwenen, maar redelijk onder controle mits we allemaal de richtlijnen vanuit de Overheid blijven volgen.   Daarom is ons clubhuis sinds 4 juli weer geopend en voldoende bemand om ook tijdens de vakantieperiode op zondag en bij mooi weer mogelijk ook op zaterdag geopend te zijn. Wanneer u zich houdt aan de voorgeschreven looproute en regels en luistert naar de aanwijzingen van de vrijwilligers kunt u, bijna weer als vanouds, gebruik maken van clubhuis en terras. Met dank aan de vrijwilligers die e.e.a. mogelijk maken!   Op het moment van schrijven hadden we in onze haven te maken met een ander probleem, te weten waterplanten. De gehele haven was dichtgegroeid met waterplanten. Dit was zelfs zo erg dat vrijwel niemand meer de haven in of uit kon zonder problemen te krijgen met z’n motor. Inmiddels heeft een drijvende maaimachine onze haven zo goed als mogelijk was  vrijgemaakt van de waterplanten. Niet alleen de haven zelf, maar ook nabij het roeivlot, de optuigsteiger, de passantensteiger en de F steiger. Het SOBM is druk bezig met Staatsbosbeheer om ook grote delen van het Brielse Meer vrij te krijgen van de waterplantenoverlast. Zodra we iets meer weten zullen we jullie hierover berichten.   Goed nieuws is dat we een vrijwilliger hebben... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.