Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 11° C met windkracht 4

Nieuwsbrief nr 25 1ste Q 2018 van Delta Noord

Geplaatst op 11-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees van der Ree  -  Bron: Watersportverbond

 Watersportvereniging Helius gaat met de toekomst mee.

De steigers waren nog maar net vervangen en nu moest het clubhuis van de watersportvereniging eraan geloven. Veel zeil- en motorboten doen Hellevoetsluis aan in de zomer en een groot aantal van hen meren af bij watersportvereniging Helius. Niet alleen vanwege de mooie steigers, het goede sanitair en de speeltuin voor de kinderen, maar zeker ook vanwege het clubhuis waar heerlijk gegeten en gezellig geborreld kan worden.

De plannen waren er uiteraard al, maar na het mooie cijfer (7.8) van de Gouden Pollepel in het Algemeen Dagblad, werd de vereniging helemaal enthousiast om snel van start te gaan met de verbouwing van hun clubhuis.

De klus is geklaard. Vele vrijwilligers, onder begeleiding van een aannemingsbedrijf, hebben zich wekenlang ingezet om de keuken en de bar volledig te vernieuwen. Een up-to-date keuken en een gezellige nautische bar is het resultaat.

In het vaarseizoen is het clubhuis 7 dagen per week geopend en buiten het vaarseizoen kunt u in het weekend gewoon een lekker hapje eten of een kop koffie/borrel komen drinken bij de vereniging. En, dit kan met mooi weer uiteraard op het terras waar u een schitterend uitzicht over de haven heeft.

 

Klik hier voor de gehele nieuwsbrief