Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 12° C met windkracht 4

Opening clubhuis en zelfwerkzaamheid

Geplaatst op 19-06-2021  -  Categorie: Algemeen

 

 Logo WVO

 

 

 

Update Opening Clubhuis en Zelfwerkzaamheid 19 juni 2021

 

Beste Leden,

 

Afgelopen vrijdag hebben we gehoord dat we naar stap 4 gaan van de Corona versoepelingen.

Voor onze vereniging betekent het, dat we kunnen gaan denken aan het openen van ons clubhuis. Ons clubhuis zal zaterdag 28 augustus voor het eerst weer open gaan, dit omdat we voor de zomerperiode de voorraad niet meer aangevuld en de bezetting niet meer rond krijgen.

 

Eén en ander betekent dat alle indelingen voor de Bardienst (let op nog wel zelfwerkzaamheid buiten), zoals nu vermeld in de laatst uitgegeven “Op de Valreep” komen te vervallen. Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor zelfwerkzaamheid in het clubhuis. Begin juli zal de nieuwe “Op de Valreep” (eenmalig) digitaal verschijnen en willen we de indeling bekendmaken.

 

Voor wat betreft zelfwerkzaamheden die buiten plaatsvinden geldt hetzelfde, dus gaarne voor begin juli inschrijven!

 

Na begin juli zal zowel voor de zelfwerkzaamheden in het clubhuis, als voor de zelfwerkzaamheden buiten een inroostering worden gemaakt. Heeft u zich niet aangemeld wordt u dus ingedeeld! 

 

Namens het bestuur,

 

Johan Dekker.  

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 6 juni 2021

Datum: 06 juni 2021  -  Auteur: Johan Dekker
          Update Corona maatregelen   Beste Leden,   Afgelopen week heeft de regering stap 3 van de corona versoepelingen in gang gezet en dat is goed nieuws.   Deze stap betekent voor WV Oostvoorne dat we ons clubhuis en het terras weer zouden mogen openen.   Wat zou dit in de praktijk betekenen voor onze vereniging:   Reserveren aan de deur en het verplicht invullen van een gezondheidsverklaring. Vaste zitplaatsen en maximaal 4 personen boven de 12 jaar aan een tafel. Vrijwilligers die bardiensten draaien zijn verplicht een mondkapje te dragen en         zij zijn verplicht de bestellingen rond te brengen. Beperkt assortiment omdat we voorzichtig willen beginnen. Geen zitplaatsen aan de bar.   Zoals jullie kunnen zien is dit een zware opgave voor onze vrijwilligers die bardienst zouden draaien. We denken dat (een aantal) leden ook (nog) geen bardienst willen draaien.   Natuurlijk zijn er ook voordelen, zoals weer meer sociale contacten en weer wat omzet voor onze vereniging.   Kijkend naar de voor- en nadelen heeft het bestuur een afweging gemaakt en besloten om het clubhuis voorlopig nog even dicht te houden. We gaan evalueren na eventuele nieuwe stappen in de eerste week van juli, de zogenaamde 4de stap van de corona versoepelingen. Voor ons was het geen makkelijk besluit, maar voor ons wegen de belangen van onze vrijwilligers zwaarder dan de eventuele voordelen van een open clubhuis en terras.   Eén en ander betekent ook dat ... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.