Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 14° C met windkracht 6

Update Corona Maatregelen WVO 17 oktober

Geplaatst op 17-10-2020  -  Categorie: WVO  -  Auteur: Johan Dekker

 Logo WVO

 

 

 

Update Corona maatregelen

 

Beste watersporters,

 

Als bestuur waren we genoodzaakt om ons clubhuis op 29 september te sluiten omdat het Corona- virus zich weer verder aan het verspreiden is. Nu, een aantal weken later wordt de deur nog verder dichtgetrokken en zijn maatregelen zoals we die uit het begin van het jaar hebben leren kennen nagenoeg weer terug.

 

Wat betekenen de nu genomen maatregelen voor ons.

 

  •           Naast het clubhuis is nu ook de douche ruimte gesloten.
  •           Nog steeds geldt minimaal 1,5 meter afstand en zijn we verplicht om in een publieke ruimte een mondkapje te dragen.
  •           Het beleggen van de algemene ledenvergadering is alleen toegestaan met een maximum aantal van 30 mensen in het clubhuis.
  •           Bij aanmelding van meer dan dertig personen voor de algemene ledenvergadering zullen we een alternatief moeten vinden. Het bestuur houdt de optie open om online een vergadering te houden. Het uitwerken van deze mogelijkheid vergt veel voorbereiding en het is daarom zeer belangrijk dat jullie je opgeven voor de algemene ledenvergadering zoals aangegeven onder punt 5 in de laatste uitgave van  “Op de Valreep”. Mocht het aantal leden dat de vergadering wil bezoeken 30 of minder bedragen dan kan met gepaste maatregelen de vergadering plaatsvinden in het clubhuis.
  •           Indien men zich niet opgeeft, dan zal de toegang tot het clubhuis zijn uitgesloten tijdens de vergadering, dit om overtredingen van de geldende Corona regels te voorkomen.

Buiten is ook een aantal maatregelen van toepassing.

 

  •           Werkzaamheden buiten mogen alleen individueel plaatsvinden of met maximaal 4 personen op een afstand van minimaal 1,5 meter.

Bij meerdere groepen van 4 personen dient u ruim afstand tot de verschillende groepen te houden.

 

Aanstaande zondag 18 oktober gaan we het terrein achter de slagboom weer klaarmaken en voorzien van grondzeilen om onze boten voor de winter te kunnen stallen. Alle eigenaren van wie een boot de kant op gaat dienen aanwezig te zijn, maar met de huidige geldende regels zullen we slim en zorgvuldig te werk moeten gaan. Aan iedereen zal het verzoek worden gedaan om gespreid de bokken te plaatsen. Hou rekening met elkaar!

 

Op 24 oktober zullen we de boten op de wal plaatsen. Omdat we de boten ook moeten afspuiten en soms moeten terugplaatsen in het water is het maken van een tijdspad onmogelijk. We doen dan ook graag een beroep op een ieder om alleen bij het afspuiten en bij het plaatsen op de bokken aanwezig te zijn bij zijn/haar boot. Zodra uw boot is afgespoten of op de bokken staat wordt u vriendelijk verzocht het gebied achter de slagboom te verlaten. Pas als de kraan is vertrokken mag u terug naar uw boot.

 

Het worden twee drukke weken waarbij er meerdere mensen op het terrein zullen zijn. Hou rekening met elkaar zodat het leggen van de grondzeilen, het plaatsen van de bokken en het takelen een succes worden.

 

We rekenen op u!

 

 

Namens het bestuur,

 

Johan Dekker.  

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 17 oktober

Datum: 17 oktober 2020  -  Auteur: Johan Dekker
        Update Corona maatregelen   Beste watersporters,   Als bestuur waren we genoodzaakt om ons clubhuis op 29 september te sluiten omdat het Corona- virus zich weer verder aan het verspreiden is. Nu, een aantal weken later wordt de deur nog verder dichtgetrokken en zijn maatregelen zoals we die uit het begin van het jaar hebben leren kennen nagenoeg weer terug.   Wat betekenen de nu genomen maatregelen voor ons.             Naast het clubhuis is nu ook de douche ruimte gesloten.           Nog steeds geldt minimaal 1,5 meter afstand en zijn we verplicht om in een publieke ruimte een mondkapje te dragen.           Het beleggen van de algemene ledenvergadering is alleen toegestaan met een maximum aantal van 30 mensen in het clubhuis.           Bij aanmelding van meer dan dertig personen voor de algemene ledenvergadering zullen we een alternatief moeten vinden. Het bestuur houdt de optie open om online een vergadering te houden. Het uitwerken van deze mogelijkheid vergt veel voorbereiding en het is daarom zeer belangrijk dat jullie je opgeven voor de algemene ledenvergadering zoals aangegeven onder punt 5 in de laatste uitgave van  “Op de Valreep”. Mocht het aantal leden dat de vergadering wil bezoeken 30 of minder bedragen dan kan met gepaste maatregelen de vergadering plaatsvinden in het clubhuis.           Indien men zich niet opgeeft, dan zal de toegang tot het clubhuis zijn uitgesloten tijdens de vergadering, dit om overtredingen van de gel... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.