Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 6° C met windkracht 4

Update Corona Maatregelen WVO 19 November

Geplaatst op 19-11-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Johan Dekker

 

 Logo WVO

 

 

 

Update Corona maatregelen

 

Beste Leden,

 

Het lijkt stapje voor stapje de goede kant uit te gaan met het bestrijden van het corona virus.

 

De boodschap van premier Rutte en minister de Jonge van afgelopen week geeft aan dat we weer terug kunnen gaan naar de maatregelen van twee weken geleden.

 

 

Onderling overleg binnen het bestuur heeft geleid tot het besluit om vanaf aanstaande zaterdag 21 november weer een aanvang te maken met het verrichten van zelfwerkzaamheid.

 

De regels van twee weken terug, maximaal werken in groepen van vier personen met een onderlinge afstand van 1,5 meter blijven van kracht en ondanks dat we buiten werken is het raadzaam om een mondkapje te dragen.

 

 

Namens het bestuur,

 

Johan Dekker.  

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 5 November

Datum: 06 november 2020  -  Auteur: Johan Dekker
          Update Corona maatregelen   Beste Leden,   Na m’n laatste bericht over het Corona virus heeft de regering weer een aantal drastische maatregelen moeten afkondigen en misschien zijn dit nog niet de laatste, zeker in de regio Rotterdam -Rijnmond.   De maatregelen afgekondigd op dinsdag 3 november hebben ons genoodzaakt om zelfwerkzaamheid voor de komende twee weken op te schorten. E.e.a. betekent dat er geen zelfwerkzaamheid is op zaterdag 7 en 14 november. Hopelijk mogen we op zaterdag 21 en 28 november weer aan de slag.   Aanstaande zondag 8 november hebben we onze Algemene ledenvergadering “op afstand”.  Alle leden hebben een link  ontvangen om deel te nemen aan deze vergadering en ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen.   Tot zondag.     Namens het bestuur,   Johan Dekker.     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.