Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 15° C met windkracht 3

Onze jachthaven is tot nader order gesloten voor passanten.

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 28 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 8 Mei

Nieuwsoverzicht

Update Corona Maatregelen WVO 8 Mei

Datum: 08 mei 2020  -  Auteur: Johan Dekker
      Allen, Update Corona maatregelen 8 Mei   Na een periode van noodzakelijke en soms strenge regels gaan we gelukkig nu naar een verruiming van alle geldende Corona verordeningen.   De komende periode wordt wel een heel belangrijke periode omdat de vrijheden die we nu krijgen ons uitdagen om de teugels wat extra te laten vieren met alle gevolgen van dien. Van het allergrootste belang is dat de 1,5 meter regel nog steeds van kracht blijft en dat iedereen bij ziekteverschijnselen nog steeds thuis dient te blijven.   Vanaf zaterdag 9 mei mag u, als gezin, weer in de haven overnachten op uw boot, mits die van eigen sanitaire voorzieningen zijn voorzien. Houd er wel rekening mee dat toiletwater niet geloosd mag worden op het Brielse Meer en dat alleen op boten met een vuilwatertank overnacht mag worden. De sanitaire ruimtes in het clubhuis en de mobiele sanitaire ruimte op het terrein blijven op slot.   Vanaf woensdag 1 juli mogen zonder tegenbericht de sanitaire ruimtes op de haven weer open.   Vanaf zaterdag 5 september zal het clubhuis waarschijnlijk weer open gaan. De roosters voor de bardiensten zullen tijdig bekend gemaakt worden.   Het is aan ons allen goed met deze versoepelingen om te gaan!   Een groot aantal van onze leden heeft de afgelopen maanden de haven niet bezocht en staat te popelen nu de boot vaarklaar te maken en daar waar nodig nog wat extra onderhoud te geven en misschien een nieuw kwastje verf.   Als bestuur zien we graag ... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.Update Corona Maatregelen WVO 30 maart

Geplaatst op 30-03-2020  -  Categorie: WVO  -  Auteur: Johan Dekker

 Logo WVO

 

 

Allen,

Update Corona maatregelen 30 maart

 

De afgelopen week zijn de richtlijnen vanuit de overheid over het Corona virus wederom aangescherpt.

De burgemeesters in ons land hebben de bevoegdheid gekregen om te gaan handhaven wanneer 3 of meer personen zich niet houden aan de afspraak van 1,5 meter.

 

De overheids richtlijnen aangekondigd door Minister van Justitie Ferd Grapperhaus gelden gelukkig niet voor ons.

Deze regels gelden alleen voor vergunningplichtige evenementen.

 

De burgemeester van Westvoorne laat op dit moment de BOA’s en de politie in onze gemeente wel handhaven. Het is daarom dat het bestuur contact heeft gezocht met de gemeente.

De plannen voor het te water laten van onze boten gaan we met hen delen om zo problemen op zaterdag 11 april te voorkomen.

 

Zoals gezegd zijn we op dit moment druk bezig met het maken van een draaiboek om onze boten die op de kant staan te water te laten, het is afwachten wat de berichten van 6 april ons gaan brengen.

Mochten er geen veranderingen optreden en is de kraan gewoon beschikbaar, dan gaan de boten te water. Ik zou jullie dan ook willen vragen om jullie boten in de nog resterende weken klaar te maken zodat ze te water kunnen. Denkt u hierbij wel aan de nu geldende regels!

 

Het draaiboek voorziet in een strak tijdschema om zo niet te veel mensen op het terrein van de WVO te hebben zodat we allemaal op een ruime afstand van elkaar onze dingen kunnen doen zonder in de problemen te komen. Het draaiboek zal aan het einde van deze week met jullie gedeeld worden.

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

 

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe