Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 10° C met windkracht 5

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 6 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

corona-update-21-maart-2020.docx

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.Weekendje Weg

Geplaatst op 21-02-2020  -  Categorie: WVO  -  Auteur: Michel de Groot

Uitzicht Rotterdamse Haven

Uitnodiging voor een Weekend vol gezelligheid en lekker varen met elkaar

Water weekenden

Gaan jullie mee?

Zoals eerder aangegeven door Jeroen en Michel gaan wij dit seizoen weer een aantal weekenden organiseren waarin we een gezellige vaartocht willen ondernemen.

Uiteraard niet alleen voor de zeilers onder ons en misschien kan je wel bij iemand opstappen!

Aanhaken kan altijd en zelfstandig verder gaan ook. Je bent bent geheel zelfstandig maar toch ook niet. Vaar je zelf verder naar bv de Grevelingen doe dat dan vooral.

Waar:      

Elk weekend zal er een doel door Jeroen en Michel worden aangegeven. bv Hellevoetsluis, Willemstad of …..

Wanneer   (Zie de agenda)

 

Wil je meer weten schiet Jeroen of Michel dan even aan of mail naar ons: toorged.m.[antispam].@hotmail.com of duohredno.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Inschrijven


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe