Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en regen en 7° C met windkracht 5

Winterzeilen bij de WVO!!!

2

Na de zomer houdt het zeilen niet op bij de WVO! Van half - eind oktober tot en met half maart) wordt er ook gezeild! Dit is ongeveer één keer per 2 weken op zondag.

Om 11.00 uur beginnen we met koffie, thee en limonade en wat lekkers erbij. Daarna kun je je bootje optuigen en rond 12.00 uur gaan we, onder begeleiding, het water op. Halverwege is er warme chocolademelk. Afhankelijk van het weer, wordt er ongeveer 1 – 1,5 uur gezeild. Dit is geen echte zeilles, maar je leert zeilen met allerlei weersomstandigheden en je krijgt allerlei tips. Als het weer het niet toelaat om te zeilen, organiseren we een leuke activiteit zoals een vaartochtje met de James. Aansluitend wordt er door één van de ouders een lunch verzorgd en rond 14.00 uur zijn we klaar.

Kosten  

Eerste inleg in de pot: € 10,00 per kind, voor de benzine van de begeleidingsboot, de koffie, thee, chocolademelk en limonade.    Mocht de pot leeg zijn, vragen we nog een keer een kleine bijdrage. Daarnaast is het de bedoeling dat er om de beurt iemand iets meeneemt voor bij de koffie of de lunch verzorgd.

Kleding De eerste keren winterzeilen kan je met een wetsuit (en zwemvest) zeilen. Vanaf (half) november is het water te koud en is een droogpak (en zwemvest) verplicht.
Data  Zie de Agenda

Heb je er ook zin in of wil je de een keer meezeilen om te kijken of je het leuk vindt? Meld je dan hier aan AANMELDEN WINTERZEILEN

Voor informatie kun je een mail sturen door hier te klikken: MEER INFORMATIEOf bel 06- 371 722 90 (Sherryl den Hoedt- Voorbrood). Of vraag het aan ons als we op de haven zijn.

Tot ziens op het water!

Frits, Gerard en Sherryl 1

 

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Update Corona Maatregelen WVO 5 November

Datum: 06 november 2020  -  Auteur: Johan Dekker
          Update Corona maatregelen   Beste Leden,   Na m’n laatste bericht over het Corona virus heeft de regering weer een aantal drastische maatregelen moeten afkondigen en misschien zijn dit nog niet de laatste, zeker in de regio Rotterdam -Rijnmond.   De maatregelen afgekondigd op dinsdag 3 november hebben ons genoodzaakt om zelfwerkzaamheid voor de komende twee weken op te schorten. E.e.a. betekent dat er geen zelfwerkzaamheid is op zaterdag 7 en 14 november. Hopelijk mogen we op zaterdag 21 en 28 november weer aan de slag.   Aanstaande zondag 8 november hebben we onze Algemene ledenvergadering “op afstand”.  Alle leden hebben een link  ontvangen om deel te nemen aan deze vergadering en ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen.   Tot zondag.     Namens het bestuur,   Johan Dekker.     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.