Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 25° C met windkracht 4

Feestneuzen gevraagd

De feestcommissie bestaat in zijn huidige bezetting als meer dan XX jaar. Dat is een toch periode om even bij stil te staan. Het was een zeer succesvolle periode dat kunnen we wel zeggen!

We presenteren jaarlijks de klassiekers zoals de brunch, als de start van het vaarseizoen, de grote feestavond en als afsluiting van het seizoen het captainsdinner. Stuk voor stuk prachtige evenementen voor de club. Daarnaast zoeken we elk jaar naar een aantal kleinere activiteiten. Zo pofferen we wat af tijdens de diploma-uitreiking van het JZP, zorgen zo af en toe voor haring tussen de kaken en valt de (amerikaanse) BBQ ook zeer in de smaak. En wat te denken van de Playback shows!
Van al deze activiteiten worden de brunch en het captainsdinner nog altijd zeer goed bezocht. De deelname aan feestavond en de tussentijdse activiteiten (uitgezonderd de diploma-uitreiking natuurlijk !!) lopen echter terug. Dat heeft ons –als feestcommissie- aan het evalueren gezet.
We zijn gestart als clubje jonge enthousiastelingen, met kinderen op de haven en omringd door een grote groep leeftijdsgenoten. Na jaren is die situatie natuurlijk veranderd. De generatie van onze kinderen vormt nu de meerderheid op de haven. 
Uiteraard heeft die en de volgende generatie andere behoeften, andere tijdsbesteding etc. Het is dus wellicht tijd voor een verandering. Niet zozeer voor de brunch en het captainsdinner, maar zeker voor de feestavond.
Bij het jaarlijks samenstellen van de activiteitenagenda hebben we dan ook besloten om “af te toeren”. Onze insteek is de anderen op de haven nauwer tebetrekken bij de activiteiten, met als doel uiteindelijk het estafettestokje over te dragen. Er staat geen termijn op dit voornemen. 
Voor het komende jaar staan uiteraard de Brunch en het Captainsdinner op de agenda. Daartussen wordt –spontaan?- een amerikaanse BBQ georganiseerd en zullen de poffertjes bij het JZP-feest niet ontbreken. Voor de feestavond konden we geen goede (lees: nieuwe) invulling bedenken. 
We doen dan ook een oproep aan een ieder om die te organiseren. Uiteraard kan daarbij desgewenst gebruik worden gemaakt van onze ervaring (en Sligro pasjes van de WVO). 
Nieuwe ideeën? Ze zijn er vast ! 
Wellicht een Roei-thema, een Zwem/waterspeeldag?... Wij zijn benieuwd…. En Kees hoort ze graag! Meld je dan bij via netnemeneve.[antispam].@wvoostvoorne.nl.

Kees & Co

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe


Lidmaatschap aanvragen

Datum: 09 september 2018
Wil je je aanmelden als nieuw Lid klik dan snel op   Aanmelden     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.