Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 17° C met windkracht 6

Aanvraag winterstalling

Geplaatst op 31-08-2023  -  Categorie: Algemeen

Logo WVO

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas gaan we al weer richting het eind van het seizoen en moeten we toch al weer gaan denken aan de winterstalling. U kunt uw winterverblijf weer opgeven via de website. Daar vind u de diverse data en formulieren waar u zich op kunt geven voor overwinteren op de wal, in het water of elders.

 

Het takelen van de grote boten geschied op 21 oktober, er kunnen ongeveer 25 boten op het schelpenpad gestald worden.

Indien er te veel boten worden ingeschreven, dan wordt op basis van inschrijfdatum bepaald wie er plek krijgt. Diegene die dit jaar geen plek heeft krijgt de volgende winter voorrang.

 

Er zijn dit jaar weer 3 takeldata voor het takelen met de eigen kraan. U kunt dan ook opgeven of u uw trailer met boot op de haven stalt of elders, dit maakt het voor mij en Aike weer wat overzichtelijker.

Tijdens de drie takeldagen met eigen kraan is de Havenmeester de gehele dag van 08:30 tot 16:00 uur aanwezig om te takelen.

 

Indien u bij de WVO wilt overwinteren dan moet u uiterlijk 30 september hiervoor ingeschreven zijn.

 

Boten op de F-steiger kunnen buiten blijven liggen, wilt u een havenplaats in de haven voor het wintertijdvak dan kunt u dit aangeven en wanneer mogelijk krijgt u een plek aangewezen.

 

Klik op onderstaande link voor het inschrijven.

 


http://wvoostvoorne.nl/inschrijven

 

 


 

Nog even een geheugensteuntje uit de havenreglementen:

Indien de aanvraag voor een winterligplaats na 30 september maar vóór de datum van het takelen wordt ingediend, zal het verschuldigde bedrag verhoogd worden met 20%. Indien de aanvraag voor een winterligplaats na het takelen wordt ingediend, zal verschuldigde bedrag verhoogd worden met 40%. Indien het vaartuig na 1 december zonder geldige aanvraag op de haven wordt aangetroffen, is het wintertarief verhoogd met 40% verschuldigd, ongeacht of het vaartuig daarna alsnog van het terrein wordt verwijderd.

 

 

Iedereen voor nu veel vaarplezier en tot op de haven.

 

Met vriendelijke groeten,

 

John den Hollander

 

 


Sponsors

daveco

Lidmaatschap aanvragen

Datum: 09 september 2018
Wil je je aanmelden als nieuw Lid klik dan snel op   Aanmelden     Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.